Πλοήγηση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας ανά Θέμα "TPSH::Τουρισμός::Εστιατόρια"
Αποτελέσματα 2-2 από 2
-
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίων με αστέρι Michelin
(ΤΕΙ Πειραιά, 2013)Η οργάνωση ενός εστιατορίου απαιτεί πολλή προσωπική δουλειά, συνεχή επίβλεψη, συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την επιλογή των κατάλληλων υλικών και μηχανημάτων για την κουζίνα του. Ειδικά, αν ο στόχος του είναι ...