Οι εργασιακές σχέσεις στον επισιτιστικό τομέα. Η περίπτωση της Costa Navarino
Labour relations in the food sector. The case of Costa Navarino
Keywords
Εργασιακές σχέσεις ; Τουρισμός ; Εργατικό δίκαιο ; Ξενοδοχεία ; Επισιτιστικός τομέας ; Costa NavarinoAbstract
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να προσδιοριστούν οι εργασιακές σχέσεις γενικά αλλά και ειδικά στον επισιτιστικό τομέα. Επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τομέας, διότι αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος μιας ξενοδοχειακής μονάδας ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή του ανταγωνισμού. Έτσι, αναλύοντας τις εργασιακές σχέσεις στον τομέα αυτόν, κατανοείται η σημασία της τοποθέτησης σου στο ξενοδοχειακό περιβάλλον. Τέλος, έχει παρουσιαστεί η περίπτωση Costa Navarino, ο επισιτιστικός τομέας του ξενοδοχείου αλλά και οι σχέσεις ανθρώπινου δυναμικού.
Abstract
The purpose of this study is to identify labor relations in general and especially in the food sector. Chosen by the industry because it is an important and integral part of a hotel complex especially in the modern era of competition. When, analyzing labor relations in this field understand the importance of your placement in the hotel environment. Finally, it has presented the case Costa Navarino, the food of the hotel sector and the workforce relations.
Number of pages
73 σελ.Faculty
Σχολή Διοίκησης και ΟικονομίαςAcademic Department
Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων ΦιλοξενίαςLanguage
GreekCollections
The following license files are associated with this item: