Εμφάνιση απλής εγγραφής

Οι εργασιακές σχέσεις στον επισιτιστικό τομέα. Η περίπτωση της Costa Navarino

dc.contributor.advisorΜυλωνόπουλος, Δημήτριος
dc.contributor.authorΔελής, Νικόλαος
dc.date.accessioned2015-04-29T09:24:09Z
dc.date.available2015-04-29T09:24:09Z
dc.date.issued2015-01-12
dc.identifier.urihttp://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/2614
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας εργασίας είναι να προσδιοριστούν οι εργασιακές σχέσεις γενικά αλλά και ειδικά στον επισιτιστικό τομέα. Επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τομέας, διότι αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος μιας ξενοδοχειακής μονάδας ιδιαίτερα στη σύγχρονη εποχή του ανταγωνισμού. Έτσι, αναλύοντας τις εργασιακές σχέσεις στον τομέα αυτόν, κατανοείται η σημασία της τοποθέτησης σου στο ξενοδοχειακό περιβάλλον. Τέλος, έχει παρουσιαστεί η περίπτωση Costa Navarino, ο επισιτιστικός τομέας του ξενοδοχείου αλλά και οι σχέσεις ανθρώπινου δυναμικού.el
dc.format.extent73 σελ.el
dc.language.isoelel
dc.publisherΑ.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.el
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectTPSH::Κοινωνικές Επιστήμες::Εργασία::Εργασιακές Σχέσειςel
dc.subjectTPSH::Τουρισμός::Ξενοδοχείαel
dc.titleΟι εργασιακές σχέσεις στον επισιτιστικό τομέα. Η περίπτωση της Costa Navarinoel
dc.title.alternativeLabour relations in the food sector. The case of Costa Navarinoel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.departmentΚατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίαςel
dc.contributor.facultyΣχολή Διοίκησης και Οικονομίαςel
dc.subject.keywordΕργασιακές σχέσειςel
dc.subject.keywordΤουρισμόςel
dc.subject.keywordΕργατικό δίκαιοel
dc.subject.keywordΞενοδοχείαel
dc.subject.keywordΕπισιτιστικός τομέαςel
dc.subject.keywordCosta Navarinoel
dc.description.abstracttranslatedThe purpose of this study is to identify labor relations in general and especially in the food sector. Chosen by the industry because it is an important and integral part of a hotel complex especially in the modern era of competition. When, analyzing labor relations in this field understand the importance of your placement in the hotel environment. Finally, it has presented the case Costa Navarino, the food of the hotel sector and the workforce relations.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"