Πλοήγηση ανά Λέξη-κλειδί "Κλάδος τροφίμων"
Αποτελέσματα 1-6 από 6
-
Η ανάπτυξη συστήματος ποιότητας σύμφωνα με το ISO 22000 - Μελέτη περίπτωσης
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06-07)Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται την ανάπτυξη του συστήματος iso 22000, την διαχείριση ασφάλειας τροφίμων HACCP και μελετά την παραγωγή παγωτού. Το πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται στην έννοια του ΙSO και του HACCPώστε ... -
Οικονομική ανάλυση εταιρειών τροφίμου για την τελευταία πενταετία της οικονομικής κρίσης
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-05)Μέσω της εν λόγω εργασίας επιχειρείται να αναλυθεί ο ελληνικός κλάδος των τροφίμων και ποτών μετά την εμφάνιση της κρίσης. Για τον λόγο αυτό επιλέχθηκαν 20 εισηγμένες εταιρείες του κλάδου στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, ... -
Υγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Διαδικασία εκπόνησης μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου. Εφαρμογή σε μια επιχείρηση αρτοποιείου
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2017-06)Σκοπός της συγκεκριμένης πτυχιακής μελέτης είναι να αναλύσει τους κινδύνους που δημιουργούνται από την εργασία και την επίδραση αυτών στην υγεία και ασφάλεια, η παροχή ορθών πληροφοριών για την αντιμετώπιση τους και για ... -
Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου τροφίμων για την περίοδο 2011-2013
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-08-01)Στην κάτωθι πτυχιακή εργασία εξετάζεται ο κλάδος τροφίμων για τα έτη 2011-2013. Η εργασία αποτελείται στο σύνολο από 8 κεφάλαια. Στο πρώτο αναλύεται η ιστορία του κλάδου τροφίμων, η μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και οι ...