Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜοίρα, Πολυξένη
dc.contributor.authorΛαδά, Καλλιόπη
dc.date.accessioned2014-05-06T09:34:38Z
dc.date.available2014-05-06T09:34:38Z
dc.date.issued2014-02
dc.identifier.urihttp://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/1337
dc.description.abstractΟ Αργός Τουρισμός είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος του τουρισμού που διαφοροποιείται πλήρως από το μαζικό μοντέλο του τουρισμού που επικρατεί μέχρι σήμερα σε πολλές περιοχές του κόσμου. Η Ελλάδα είναι μία από αυτές τις περιοχές η οποία δυστυχώς μέχρι σήμερα εξακολουθεί, εν καιρώ κρίσης, όχι απλά να ασπάζεται αλλά και να εντατικοποιεί το μοντέλο του μαζικού τουρισμού σε αντίθεση με τον Αργό Τουρισμό και τα διάφορα υποπαράγωγα αυτού όπως είναι ο γαστρονομικός τουρισμός. Ο Αργός Τουρισμός αποτέλεσε συνέχεια του Αργού κινήματος που έδωσε αρχικά έμφαση στο Αργό φαγητό και στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς. Η παρούσα εργασία εξετάζει το φαινόμενο του αργού τουρισμού σε σύγκριση με το μαζικό τουρισμό και λόγω της καταγωγής της συγγραφέως αναφέρεται συγκεκριμένα στην περίπτωση της Ελλάδας και αναφέρει ενδεικτικά κάποιες προσπάθειες που γίνονται μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας προς αυτή την κατεύθυνση.el
dc.format.extent87 σελ.el
dc.language.isoelel
dc.publisherΤΕΙ Πειραιάel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectTPSH::Τουρισμός::Αγροτικός Τουρισμόςel
dc.subjectTPSH::Τουρισμός::Ξενοδοχειακή Διοίκησηel
dc.titleSlow tourismel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.departmentΤμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.facultyΣχολή Διοίκησης και Οικονομίαςel
dc.subject.keywordΑργός τουρισμόςel
dc.subject.keywordΜαζικός τουρισμόςel
dc.subject.keywordΓαστρονομικός τουρισμόςel
dc.description.abstracttranslatedSlow Tourism is a specialized department of tourism which is fully differentiated from the model of mass tourism that dominates various areas of the world until today. Greece, is one of these areas that unfortunately until today, during the current economy crisis, does not simply osculate, but intensifies the model of mass tourism, contrary to Slow Tourism and its various derivatives such as gastronomic tourism. Slow Tourism is the continuity of the Slow Movement, which initially emphasized slow food and furthermore expanded throughout other sectors. This current thesis examines the phenomenon of Slow Tourism, compared to the mass tourism. Thus, owing to the writer’s descent, it specifically refers to the case of Greece and illustrates some efforts that take place through private initiative towards this direction.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"