Πλοήγηση ανά Λέξη-κλειδί "Γαστρονομικός τουρισμός"
Αποτελέσματα 1-4 από 4
-
Slow tourism
(ΤΕΙ Πειραιά, 2014-02)Ο Αργός Τουρισμός είναι ένας εξειδικευμένος κλάδος του τουρισμού που διαφοροποιείται πλήρως από το μαζικό μοντέλο του τουρισμού που επικρατεί μέχρι σήμερα σε πολλές περιοχές του κόσμου. Η Ελλάδα είναι μία από αυτές τις ... -
Αγροτουρισμός και γαστρονομία. Μελέτη περίπτωσης "Μηλιά" Χανίων.
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02)Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιαστεί ο αγροτουρισμός ως εναλλακτική μορφή τουρισμού σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και τη μεσογειακή διατροφή. Για τη μελέτη ακολουθήθηκε η εξής προσέγγιση: Τα επτά πρώτα ... -
Γαστρονομικός τουρισμός: μελέτη περίπτωσης το «Ελληνικό Πρωινό»
(Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., 2016-02-12)Στα πλαίσια πτυχιακής εργασίας με θέμα το Γαστρονομικό τουρισμό και περίπτωση μελέτης τη δράση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό» πραγματοποιήθηκε έρευνα μέσω του διαδικτύου και σχετικών βιβλίων. ...