dc.contributor.advisor | Τσότσολας, Νικόλαος | |
dc.contributor.author | Ντόβλα, Φλορίκα | |
dc.date.accessioned | 2018-05-23T09:40:16Z | |
dc.date.available | 2018-05-23T09:40:16Z | |
dc.date.issued | 2018-03 | |
dc.identifier.uri | http://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/4339 | |
dc.description.abstract | Στη σύγχρονη εποχή, η διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας των τροφίμων με στόχο την ανίχνευση και την αποτροπή των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων καθώς και τη διαφύλαξη της ταυτότητας και της υγιεινής των νέων τροφίμων έχουν καταστεί βασικά στοιχεία ενός συστήματος διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού ποιότητας. Η αύξηση της επίγνωσης και της ανησυχίας σχετικά με τα θέματα ασφάλειας των τροφίμων οδήγησαν σε αύξηση των ελέγχων, των νόμων και των κανονισμών και στην ευρεία καθιέρωση των συστημάτων ιχνηλασιμότητας τροφίμων. Στη συγκεκριμένη εργασία περιγράφονται τα βασικά παγκόσμια πρότυπα καθώς και περιπτώσεις ιχνηλασιμότητας φρούτων και λαχανικών σε όλο τον κόσμο. | el |
dc.format.extent | 81 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | TPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εφοδιαστική (Logistics) | el |
dc.title | Ιχνηλασιμότητα στα αγροτικά προϊόντα (εστίαση στα παγκόσμια πρότυπα) | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Σαλμόν, Ιωάννης | |
dc.contributor.committee | Σπυριδάκος, Αθανάσιος | |
dc.contributor.department | Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων | el |
dc.contributor.faculty | Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας | el |
dc.subject.keyword | Ιχνηλασιμότητα | el |
dc.subject.keyword | GS1 | el |
dc.subject.keyword | Πρότυπα ιχνηλασιμότητας | el |
dc.subject.keyword | Εφοδιαστική αλυσίδα | el |
dc.subject.keyword | Logistics | el |
dc.subject.keyword | Αγροτικά προϊόντα | el |
dc.description.abstracttranslated | In modern times, ensuring food traceability in order to detect and prevent risks of food safety and to preserve the identity and hygiene of novel foods have become key elements of a quality supply chain management system. Increasing awareness and concern about food safety issues has led to increased controls, laws and regulations and the widespread introduction of food traceability systems. This paper describes the basic world standards as well as traceability system of fruits and vegetables around the world. | el |