Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΤσότσολας, Νικόλαος
dc.contributor.authorΝτόβλα, Φλορίκα
dc.date.accessioned2018-05-23T09:40:16Z
dc.date.available2018-05-23T09:40:16Z
dc.date.issued2018-03
dc.identifier.urihttp://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/4339
dc.description.abstractΣτη σύγχρονη εποχή, η διασφάλιση της ιχνηλασιμότητας των τροφίμων με στόχο την ανίχνευση και την αποτροπή των κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων καθώς και τη διαφύλαξη της ταυτότητας και της υγιεινής των νέων τροφίμων έχουν καταστεί βασικά στοιχεία ενός συστήματος διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού ποιότητας. Η αύξηση της επίγνωσης και της ανησυχίας σχετικά με τα θέματα ασφάλειας των τροφίμων οδήγησαν σε αύξηση των ελέγχων, των νόμων και των κανονισμών και στην ευρεία καθιέρωση των συστημάτων ιχνηλασιμότητας τροφίμων. Στη συγκεκριμένη εργασία περιγράφονται τα βασικά παγκόσμια πρότυπα καθώς και περιπτώσεις ιχνηλασιμότητας φρούτων και λαχανικών σε όλο τον κόσμο.el
dc.format.extent81el
dc.language.isoelel
dc.publisherΑ.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.el
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectTPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εφοδιαστική (Logistics)el
dc.titleΙχνηλασιμότητα στα αγροτικά προϊόντα (εστίαση στα παγκόσμια πρότυπα)el
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΣαλμόν, Ιωάννης
dc.contributor.committeeΣπυριδάκος, Αθανάσιος
dc.contributor.departmentΤμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.facultyΣχολή Διοίκησης και Οικονομίαςel
dc.subject.keywordΙχνηλασιμότηταel
dc.subject.keywordGS1el
dc.subject.keywordΠρότυπα ιχνηλασιμότηταςel
dc.subject.keywordΕφοδιαστική αλυσίδαel
dc.subject.keywordLogisticsel
dc.subject.keywordΑγροτικά προϊόνταel
dc.description.abstracttranslatedIn modern times, ensuring food traceability in order to detect and prevent risks of food safety and to preserve the identity and hygiene of novel foods have become key elements of a quality supply chain management system. Increasing awareness and concern about food safety issues has led to increased controls, laws and regulations and the widespread introduction of food traceability systems. This paper describes the basic world standards as well as traceability system of fruits and vegetables around the world.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"