Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΤσότσολας, Νικόλαος
dc.contributor.authorΣγαντζόνυχα, Στέλλα
dc.date.accessioned2018-05-23T09:29:31Z
dc.date.available2018-05-23T09:29:31Z
dc.date.issued2018-03-28
dc.identifier.urihttp://okeanis.lib2.uniwa.gr/xmlui/handle/123456789/4338
dc.description.abstractΗ επίτευξη των στόχων της ποιότητας των τροφίμων εξαρτάται από την ιχνηλασιμότητα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Η ιχνηλασιμότητα είναι ένα μέσο για την επίτευξη αποτελεσματικής διαχείρισης της προσφοράς, τη διαφοροποίηση των προϊόντων, τη διαχείριση της ποιότητας και τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων. Η παρακολούθηση των γεωργικών εφαρμογών από τον αγρό μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού στο περιβάλλον επεξεργασίας τροφίμων έχει βελτιωθεί σημαντικά. Σήμερα, υπάρχουν διάφορα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πληροφοριών σε ένα σύστημα ιχνηλασιμότητας. Αυτές οι τεχνολογίες εφαρμόζουν διαφορετικά μέσα και υποδομή ακολουθώντας τα παγκόσμια πρότυπα. Στην εργασία αυτή γίνεται αναφορά στα σημερινά παγκόσμια πρότυπα ιχνηλασιμότητας και στα ευρέως χρησιμοποιούμενα τεχνολογικά μέσα.el
dc.format.extent69el
dc.language.isoelel
dc.publisherΑ.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.el
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectTPSH::Διοίκηση και Οργάνωση::Εφοδιαστική (Logistics)el
dc.titleΙχνηλασιμότητα: αξιοποίηση προτύπων με την χρήση τεχνολογιών στα αγροτικά προϊόνταel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΤσότσολας, Νικόλαος
dc.contributor.committeeΣπυριδάκος, Αθανάσιος
dc.contributor.committeeΣαλμόν, Ιωάννης
dc.contributor.departmentΤμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.facultyΣχολή Διοίκησης και Οικονομίαςel
dc.subject.keywordΙχνηλασιμότηταel
dc.subject.keywordΑγροτικά προϊόνταel
dc.subject.keywordΕφοδιαστική αλυσίδαel
dc.subject.keywordBarcodeel
dc.subject.keywordLogisticsel
dc.subject.keywordΕμπορικά πρότυπαel
dc.subject.keywordΠρότυπα ιχνηλασιμότητας
dc.subject.keywordGS1
dc.description.abstracttranslatedAchieving the objectives of food quality depends on the traceability system throughout the supply chain. Traceability is a means to achieve effective supply management, product diversification, quality management and food safety management. The monitoring of agricultural applications from the field, through the supply chain, to the environment of food processing has been significantly improved. Today, there are various technological tools used to transfer information to a traceability system. These technologies implement different media and infrastructure following the global standards. This paper refers to current global traceability standards and widely used technology.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα

Η δημιουργία κι ο εμπλουτισμός του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, έγιναν στο πλαίσιο του Έργου "Υπηρεσία Ιδρυματικού Αποθετηρίου και Προστιθέμενης Αξίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Πειραιά", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση"